În această eră a tinereței fără bătrânețe sau a modernității, imaginea este o fațetă importantă a vieții noastre. Fie că vorbim despre rețelele sociale sau despre viața de zi cu zi, multe persoane încearcă să arate cât mai bine, indiferent de vârstă.

Pentru a reîntineri fața și pentru a-i reda volumul sau a estompa ridurile, există numeroase tehnici în ceea ce privește medicina estetică. Și toate oferă rezultate naturale. Printre ele se numără și injectarea cu botox care presupune netezirea ridurilor de pe frunte sau ridurile de expresie.

Această injectare poate să aibă loc la cabinetul medicului estetician sau la Stomatologie Colțea.

Te așteptăm la Stomatologie Colțea!

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
injectari acid hialuronic

 

Deci, ceea ce numim Botox este de fapt toxina botulinică de tip A care permite reducerea aparenței ridurilor. Se poate injecta în mici cantități sub piele în mușchii ridurilor pentru a se împiedica contractarea lor și pentru a le atenua aparența. În acest fel, se permite mușchilor să se relaxeze și dispar ridurile.

Injectarea cu toxină botulinică se poate folosi pentru ridurile dintre sprâncene, pentru cele de pe frunte, pentru laba gâștii, dar și pentru cele din jurul gurii și în apropiere de buze.

Intervenția este destul de rapidă și nu este necesară o perioadă de convalescență. Iar rezultatele sunt vizibile doar la câteva zile după intervenție.

Injectarea cu toxină botulinică este și o intervenție sau un tratament de lungă durată. Astfel că, o injecție cu toxină botulinică durează între 4 și 8 luni. Nu trebuie deci să mergi în mod periodic la cabinetul esteticianului pentru astfel de tratamente. Injecțiile nu trebuie deci să fie făcute la intervale regulate.

În plus, injectarea cu toxină botulinică este un lux abordabil. Prețul unei injecții poate varia în funcție de zona de tratat. Dar, prețul nu este unul exagerat pentru efectele obținute care vor fi vizibile rapid.

Și față de alte tratamente estetice, injecțiile cu toxină botulinică au un excelent raport calitate – preț. Efectul lor este de asemenea unul accelerat. Față de alte tipuri de tratamente în ceea ce privește reîntinerirea, injecțiile cu toxină botulinică au un efect accelerat, fără să aibă însă prea multe inconveniente sau contra indicații.

Singura indicație – nu trebuie să apelezi la injecțiile cu toxină botulinică înainte ca primele semne ale îmbătrânirii să își facă apariția. Cel mai bine ar fi să aștepți până la vârsta de 40 de ani până să apelezi la ele.

Servicii Preț
TOXINĂ BOTULINICĂ  
1 zonă 90€ 100€
2 zone 180€ 200€
3 zone (frunte, între sprâncene, colțul ochilor) 200€ 300€
Baby Toxină Botulinică 150€ 200€
TOXINĂ BOTULINICĂ TERAPEUTICĂ  
Gumy Smile (zâmbet gingival) 100€
Bruxism 250€ 350€
Hiperhidroza (transpirație excesiva) 300€ 420€
Contracturi musculare (de la nivel cervical) 300€ 420€
 

Pentru mai multe detalii și sfaturi legate de modalitățile în care este recomandat să-ți îngrijești dantura înaintea, în timpul sau în urma fiecărei proceduri stomatologice, te rugăm să accesezi secțiunea Info.

ACCESEAZĂ