Pe măsură ce înaintăm în vârstă pielea noastră își pierde aspectul tineresc în mod inevitabil.

Actualmente, semnele și simptomele procesului natural de îmbătrânire se pot reduce în mod semnificativ prin înlocuirea acidului hialuronic care s-a pierdut în mod natural odată cu înaintarea în vârstă. După injectare, produsul se va asimila în mod uniform în propriile țesuturi dermice și va îmbunătăți în mod vizibil conturul facial.

Injecțiile cu acid hialuronic permit hidratarea tenului în profunzime și conferă elasticitate. Injecțiile cu acid hialuronic sunt potrivite atât pentru femei cât și pentru bărbați, acidul hialuronic fiind prezent și fabricat de către organismul nostru. 

Te așteptăm la Stomatologie Colțea!

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
injectari acid hialuronic

 

Cum corectează injecțiile cu acid hialuronic ridurile?

Acidul hialuronic se regăsește în mod natural în întregul țesut conjunctiv (dermă, cartilaj). O persoană sănătoasă fabrică în jur de cinci grame zilnic. Această macromoleculă se prezintă sub forma unui gel suplu, bogat în apă, fiecare moleculă de AH putând capta până la de 1000 de ori greutatea sa în apă, asemeni unui burete: această acțiune este cea care asigură efectul hidratant și de volum.

O injecție cu acid hialuronic va acționa local asemeni unui produs de umplere. Acest efect asupra volumului se află în strânsă legătură cu mărimea acidului hialuronic (greutatea moleculară). Produsul injectat va înlocui volumul pierdut în dermă, pielea va fi mai hidratată și mai bine hrănită.

De ce are nevoie pielea noastră?

  • De elasticitate, pentru a susține în mod optim țesutul;
  • De plasticitate, pentru a fi mai maleabilă;

Acidul hialuronic reprezintă cea mai utilizată substanță de umplere, atât pentru a șterge ridurile cât și pentru remodelajul volumetric al corpului și al feței.

Indicațiile tratamentului cu acid hialuronic:

  • Mărire buze;
  • Conturarea buzelor;
  • Corectarea cearcănelor și pungilor de sub ochi;
  • Volumizarea pomeților;
  • Corectarea unor asimetrii faciale;

Injectarea cu acid hialuronic reprezintă un tratament deosebit de eficient și sigur, efectele secundare sunt inexistente, este un tratament util pentru toate persoanele care își doresc să arate mai tinere, fără să apeleze la un procedeu chirurgical major.

Mărirea de buze reprezintă cea mai populară procedură în rândul doamnelor și domnișoarelor pentru restructurare și remodelare. Complexitatea unei intervenții diferă de la caz la caz, consultația de specialitate va fi singura în măsură să stabilească cea mai bună metodă de tratament pentru fiecare pacientă în parte.

Servicii Preț
ACID HIALURIONIC  
Injectare Acid Hialuronic orice zona REVOLAX Deep cu Lidocaine – 1,1 ml 135€ 300€
Injectare Acid Hialuronic orice zona Croma Volume/Filler – 1 ml 165€ 300€
Injectare Acid Hialuronic orice zona (Juvederm Ultra 3) – 1 ml 190€ 300€
Augmentare buze (Juvederm) – 0,5 ml 150€ 300€
Volumizare pomeți (Juvederm) – 1 ml 200€ 300€
Corecție cearcăne (Juvederm) – 1 ml 200€ 300€
Augmentare bărbie (Juvederm) – 1 ml 190€ 300€
Rinoplastie nechirurgicală (Juvederm) 300€
Volumizare tâmple (Juvederm) – 1 ml 200€ 300€
Augmentarea lobului auricular (Juvederm) – 1ml 190€ 300€
Reconturare mandibulară (Juvederm) – 4 ml 760€ 1200€

Pentru mai multe detalii și sfaturi legate de modalitățile în care este recomandat să-ți îngrijești dantura înaintea, în timpul sau în urma fiecărei proceduri stomatologice, te rugăm să accesezi secțiunea Info.

ACCESEAZĂ