Copiii sunt adesea nervoși în privința mersului la medicul stomatolog. Un medic stomatolog pediatric este instruit pentru a face copiii să se simtă în largul lor.  Acest lucru creează o relație între copil și medicul dentist.

Personalul unui cabinet de stomatologie pediatrică este, de asemenea, instruit să lucreze cu copiii. Personalul creează un mediu distractiv și confortabil pentru pacienți.

Te așteptăm la Stomatologie Colțea!

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Pachete

CONSULTAȚIE + IGIENIZARE + FLUORIZARE 150 RON
 IGIENIZARE + 1 SIGILARE 150 RON
 3 SIGILĂRI + 1 GRATIS 450 RON

Cum prevenim apariția problemelor dentare la copii?

  • Periajul dinților de două ori pe zi

Tehnicile adecvate de periere și vizitele regulate la un medic stomatolog pediatric vor reduce semnificativ șansa ca un copil să dezvolte carie dentară. Puneți-l pe copilul dvs. să se spele de două ori pe zi cu o pastă de dinți. Încercați să limitați consumul de alimente cu zahăr, mai ales înainte de culcare.

  • Sigilarea dentară

Dinții au șanțuri și fosete adânci. Aceste șanturi sunt cele mai vulnerabile la cariile dentare, deoarece acumulează resturi alimentare şi sunt mai greu de curăţat prin periaj dentar.

Sigilarea dentară este un tratament sigur și nedureros, destinat prevenirii cariilor dentare. Cel mai indicat este ca sigilarea să se efectueze înainte de apariţia oricărui semn de carie dentară.

Sigilarea dentară presupune umplerea  șanturilor cu un material special, astfel creând o suprafață netedă, ușor de curățat.

  • Fluorizarea

Fluorizarea este un tratament stomatologic care se aplică la nivelul tuturor dinților, pentru a preveni apariția cariei dentare și pentru a întări smalțul și pereții dinților.

Tratamentele cu fluor sunt nedureroase și ușor de realizat.

Pentru mai multe detalii și sfaturi legate de modalitățile în care este recomandat să-ți îngrijești dantura înaintea, în timpul sau în urma fiecărei proceduri stomatologice, te rugăm să accesezi secțiunea Info.

ACCESEAZĂ