Soluții de estetică dentară ce garantează dinți impecabili și un zâmbet atractiv

Dacă natura a înzestrat o persoană cu dinți chiar albi ca zăpada, atunci această bogăție trebuie păstrată. Calitativ și cu atenție, acest lucru se va face la clinica stomatologică. Pentru a menține frumusețea dinților, pacienților li se vor oferi o serie de măsuri igienice și preventive profesionale. În cazurile în care pacientul este mulțumit de forma și poziția dinților, dar există o ușoară schimbare a culorii smalțului, stomatologul va restabili albul natural al dinților, folosind albirea profesională.

Albirea profesională a dinților

Înainte de oricare dintre procedurile de albire la domiciliu, trebuie să consulți un dentist. La examinarea cavității bucale, medicul va stabili dacă și ce fel de albire este indicată pacientului. Înainte de albire, este necesar să se efectueze o igienă profesională, pentru îndepărtarea plăcii moi și dure, iar ca urmare a acestei proceduri, dinții devin mai albi cu una sau două nuanțe. În plus, toate bolile cavității bucale trebuie vindecate înainte de albirea dinților. La consultația privind albirea la domiciliu, medicul dentist va selecta modalități individuale și un gel de albire. În medie, decolorarea la domiciliu va dura 10-15 zile. Albirea la cabinet se efectuează în cabinetul stomatologic, iar rezultatul se obține într-o singură vizită.

Albirea profesională oferă o oportunitate unică de albire a dinților cu până la 12 tonuri, folosind sistemul de albire profesională de cea mai înaltă categorie dentară. Albirea profesională este un sistem conceput pentru albirea dinților cel mai sigur, mai rapid și mai eficient. Sistemul combină materiale de înaltă calitate cu un sistem puternic de filtrare și emisii sigure de la o lampă cu halogen, garantând astfel rezultate maxime de albire. Este important să știi că efectul de albire nu durează pentru totdeauna și necesită îngrijire regulată și nutriție adecvată.

Restaurarea dinților cu fațete dentare

Adesea, mulți oameni se confruntă cu probleme dentare, atât estetice, cât și ortodontice, iar albirea nu mai este suficientă pentru a recrea dinții frumoși. Cum să îți faci dinții albi ca zăpada chiar și în astfel de cazuri? Una dintre cele mai eficiente modalități este instalarea fațetelor dentare. Specialiștii în stomatologie estetică recomandă fațete dentare din ceramică. Restaurarea dentară efectuată cu fațete ceramice permite obținerea unor rezultate estetice ridicate. Acesta este un material ceramic de înaltă rezistență, utilizat în tehnologia de presare, rezultând o grosime de 0,3 mm. Datorită spectrului larg de culori și refracției naturale, fațetele sunt absolut indistincte și nu se deosebesc de dinții sănătoși ai pacientului.

Restaurarea dinților înseamnă un set de măsuri care vizează refacerea formei și funcției dinților cariați sau deteriorați. Cel mai adesea, stomatologia estetică se ocupă de alinierea dentiției, optimizarea formei și culorii dinților. Pentru aceasta, se folosește o varietate de materiale și tehnici utilizate în procesul de restaurare.